Koulu jatkuu

IMG_8417

Petunia

Ilmeet ja eleet jatkuivat ja luentoakin pidettiin. Perjantai oli oikein hullu päivä itsellä noin muuten aamun ja aamupäivän jutuista kerron myöhemmin kun en tähän koulu juttuihin halua sitä sotkea. Vosu lähti ensimmäistä kertaa kouluun mukaan. Hieman taisi omistajaa jännittää miten vauva pärjää, mutta pitkä (tunnin) ajomatka meni hyvin ja koulullakin oli ihan suht kiltisti.

Kurvattiin ensin rautatieasemalta Petunia ja omistajansa kyytiin ja jatkettiin siitä koululle. Voi tuota pusukonetta!

Koululla odotti muutama koira lisää. Yhteensä niitä taisi olla viisi + Vosu. Vosu sakin nuorin ja pienin. Isoin oli Barbi joka leonberginkoira.

 

Vosun mielestä oli aivan mahtavaa kun pääsi peilaamaan itseään vähän joka seinältä. Kotona kun ei ole kuin yksi peili niin, että hän näkee itsensä ja ainakin välillä tuntuu, että tuo ipana rakastaa näkemäänsä! Se viihtyy peilin edessä pyörien ja katsoo peiliin. Onneksi toisena päivänä jo väheni peiliin tuijotus koulullakin ja voitiin hyödyntää peiliä koulutuksessa. Sivulletuleminen kun on nyt työn alla. Ohjaaja on niin vino kaveri, että koirakin menee vinoksi väkisinkin. Peili auttaa työssä ja saatiin onnistuneita suorituksia!

Innokas ja innokas opiskelija. Alkoi käymään rankaksi kun piti niin paljon keskittyä. Onneksi saatiin aitaus vauvalle lainaan niin pääsi lepäämään ja sen hän osasi hyvin ihmisten puhuessa, nauraessa ja aikuisten koirien kävellessä muksu nukkui! Ainoa mistä huomasin Vosussa, että jännitti enemmän kuin näytti oli kun ruoka ei kelvannut kuin autossa kotimatkalla. Namit kelpasi koulutus tilanteessa kyllä voi tietty olla, että ei ollut edes nälkä kun oli niin paljon uutta ja jännittävää.

Luento pidettiin sunnuntaina ja ihan rehellisesti hirvitti vietävästi. Mä en ole mikään esitelmöijä tyyppinen ihminen joten kaipaisin jotain tekemistä siihen ohelle jotta unohtaisin, kuuntelijat. Tätä täytyy treenata! Sunnuntaina Vosu ei ollut mukana. Lapsi oli sen verran väsynyt vielä aamulla kuudelta kun heräsin, että annoin jäädä kotiin kun ei mitään pakko pakko tarvetta ollut häntä mukaan ottaa. Seuraavalla kerralla onkin kurssienpitoa ja siihen liittyvää. Sitten Vosun on oltava mukana taas, mutta nyt se saa hetken kasvaa ja me opiskellaan kotona ja hoidetaan kotiläksyt! ”Läksyinä” muunmuassa sivulletulo (ja omistaja naulaa itsensä lattiaan ja pysyy sitten suorassa.)

IMG_8480

Väsyneen Vosun takia Vilna päätyi treeneihin kotio päästyä!

Nyt oikein rauhallista ja hyvää Juhannusta kaikille! Palaan blogin pariin juhannuksen jälkeen kertoen perjantai aamun menosta.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s