Koulu alkoi

Ajattelin avautua koulustani tänne kennelin blogiin silloin tällöin. Näitä tekstejä voi seurata kategoriasta Opiskelu tai tagillä # Jensku opiskelee. Myös kaikkea muuta kouluun liittyvää jota tehdään koulun ulkopuolella tulen samojen aiheiden alle laittamaan.

Ensimmäinen koulu ilta oli 3.6. perjantaina ja jatkui koko viikonlopun. Eleitä ja niiden tulkintaa tuli käyty läpi. Jatkuu vielä toisenkin viikonlopun verran sama aihe jolloin mukaani kouluun lähtee Vosu (tulevasta kerrasta koulu viikonlopun jälkeen). Pitkään aikaan en ole rehellisesti sanottuna kunnolla kirjoittanut kynällä paperille mitään suurempaa määrää ja oli käsi kovilla viikonlopun aikana kun useampi sivullinen tekstiä mikä kirjoitettiin. Tuntui, että ajatuskaan ei enää loppu ajasta pysynyt kasassa vaan harhaili suuren tiedon määrän edessä. Onneksi oli aikaa myöhemmin kotona käydä asioita uudelleen läpi ja enemmän alkoi ymmärtämään ja sisäistämään asioita.

Kotiin saatiin työksemme luennon yhden osan kirjoittaminen ja ensi kerralla luennon pitäminen. Mitähän siitäkin luennosta tulee? 😀

Sen lisäksi koirien eleiden seuraamista/kuvaamista/videointia (jos onnistuu). Ja penskan piti opiskella silmiin katsominen sen se ipana kyllä jo osaa! Ja tutustua naksuttimen ääneen ja käyttöön sitäkin oltiin jo aikaisemmin treenattu joten ei ihan pahalla mallilla olla asioiden kanssa!

IMG_0183

Katsekontakti harjoittelua

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s